Til forsiden Login kursusudbydere Annoncering Kontakt

4D A/S

Kursusudbyder
Kurser
Kontakt udbyderen

Amagertorv 21
1160 København K
Tlf.: 33147144
E-Mail.: info@4d.dk

Profil:

4D A/S - dit sikre valg af IT-kurser
4D er en af Danmarks førende private kursusudbydere. Vi er Microsoft Learning Partner og er den største leverandør af Office kurser målt på antal kurser, kursister, instruktører, omsætning, samt bredde og dybde af vores kursusudbud. Udover Office kurser har vi et stort udbud af Adobe kurser som InDesign, Photoshop, Illustrator m.m. samt Microsoft kurser og certificeringer inden for fx SharePoint, Windows, SQL, BI og Visual Studio.

4D tilbyder
• Mere end 25 års erfaring i branchen
• Et hyggeligt kursuscenter i hjertet af København
• Store, lækre kursuslokaler med den nyeste teknologi
• Et bredt kursusudbud med mange forskellige kursusdatoer
• Fastansatte og højtkvalificerede instruktører, der efteruddannes både i Danmark og internationalt
• En gratis hotline op til et år efter at kurset er afsluttet

Virksomhedskurser
Er I flere i virksomheden, der har behov for det samme kursus, vil I allerede ved 4 personer typisk spare 15% ved afholdelse af kurset hos jer. Vi laver virksomhedskurser inden for alle produktområder og tilpasser gerne indholdet, så det er 100% målrettet jeres behov.

Spar penge med et 4D Klippekort
Har du brug for en rabatordning, der tilbyder maksimal fleksibilitet, er et klippekort fra 4D en god løsning. Klippekortet kan bruges af alle medarbejdere i virksomheden, og du kan spare op til 35% ved køb af bare 10 klip.

Ønsker du mere information?
Se vores opdaterede kursuskatalog på www.4d.dk, hvor du finder kursusdatoer og kan læse mere om indholdet på kurserne. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 33 14 71 44 eller på info@4d.dk for at få mere at vide om kursustyper, metoder, priser og samtidig få hjælp til at finde præcis det kursus, der dækker dit eller din virksomheds behov.