Til forsiden Login kursusudbydere Annoncering Kontakt

DANSK IT

Kursusudbyder
Kurser
Kontakt udbyderen

Vermundsgade 38C
2100 København Ø
Tlf.: 33111560
E-Mail.: lw@dit.dk

Profil:

Vi udbyder kurser for it-professionelle!

Uanset hvilke behov du måtte have inden for personlig og faglig kompetenceudvikling på it-området, kan DANSK IT hjælpe dig på vej. Hos os finder du kurser indenfor bl.a. arkitektur, ledelse, forretningsudvikling og personlig udvikling.

Vi udvikler løbende nye kurser. Se det aktuelle udbud af kurser: https://www.dit.dk/KurserOgCertificeringer

Kursus on demand
Finder du ikke lige det kursus, som matcher dine behov, så kontakt os, da vi har flere muligheder for at tilgodese netop dine ønsker:

  • Kursus afholdes som kopi af det der allerede udbydes som åbent kursus, dog udelukkende med kursister fra egen virksomhed og eventuelt i egne lokaler.
  • Kursus afholdes med samme emne som her i kataloget, men tilrettes virksomheden.
  • Kursus findes ikke iblandt de udbudte kurser, men udvikles specifikt til virksomheden i den ønskede version.

Kontakt os:
Louise Wagner, 3317 9776 eller lw@dit.dk

DANSK IT er en uafhængig interesseorganisation og et fællesskab for it-professionelle. Her kan du sætte fokus på din karriere gennem fortsat kompetenceudvikling og deltagelse i Danmarks største it-faglige netværk. DANSK IT arbejder for at fremme og understøtte it, hvor dette skaber værdi for samfundet og den enkelte. At samle, styrke og udvikle it-brugere og it-professionelles kompetencer og faglighed. Og på et uafhængigt grundlag varetage samfundets og medlemmernes it-interesser.