Til forsiden Login kursusudbydere Annoncering Kontakt

Design Sketching og Grafisk Facilitering

Kursusinfo
Pris: 12.085 kr (ex. moms)
Varighed: 3 dage
Kviknummer: 19604 Udbyder: DANSK IT
Tilmelding

Vælg dato:

Afholdelsessted
DANSK IT
Vermundsgade 38C
2100 København Ø

Kurset kombinerer teknikker fra sketchnoting, storytelling og grafisk facilitering til at lære kursisterne, hvordan man kommunikerer effektivt med tegning – det vil sige, hvordan man vækker interesse, ansporer ny tænkning og åbner for dialog med stærke visualiseringer

Indhold
Forudsætningen for at kunne begå sig på IT-arbejdsmarkedet i dag er at man har en forståelse for brugere og forretning, og at man kan forvandle abstrakte ideer til konkrete designforslag. Derfor har unge it-kandidater i dag flere års træning i at bruge design sketching til udvikling, design og kommunikation af it-produkter.

Dette kurset tager udgangspunkt i Design Sketching, som det bliver undervist på landets IT-uddannelser – altså det grundlæggende redskab som designere bruger til at tænke og kommunikere med i udviklingsprojekter.

Deltagerne træner at kommunikere med hurtige håndtegninger i deres egne individuelle arbejdssituationer, og at lande på et resultat, der er inspirerende og professionelt.

Tidligere kursister har arbejdet med bl.a. produktstrategi, customer journeys, overblik over leverandørsamarbejde og kravbeskrivelse/wireframing.

Kurset består af 3 kursusdage med praktisk træning og en 15 min. individuel vejledningssamtale mellem kursusgang 2 og 3, hvor deltagerne får sparring på hjemmeopgaver, som tager udgangspunkt i deres arbejdssituation.

• Professionelle materialer til forskellige arbejdssituationer
• Grundlæggende skitseringsteknik
• Grundlæggende inspirationsteknik
• Grundkompositioner til komplekse motiver, f.eks. en forretningsmodel, strategi, ideation proces
• Tips & tricks – Underviseren deler ud af tommelfingerregler og erfaringer, der gør visualiseringen mere værdifuld og arbejdet lettere
• Quick fixes – Du lærer at camouflere dine smuttere, så resultatet ser professionelt ud

Deltagelse inkluderer et sæt professionelle tegneredskaber og en undervisningsbog.
Der er mulighed for at tilkøbe en træningsbog med daglige sketchingsøvelser, der træner såvel hånden som hjernen over to måneder.

Med Design sketching og grafisk facilitering lærer deltageren at kommunikere klart og effektivt, så der ikke opstår misforståelse internt og eksternt i virksomheden.
Virksomheden får med andre ord en medarbejder tilbage, som kan kommunikere, for eksempel, brugerscenarier, processer og strategiplaner visuelt til kunder, ledelse og kolleger.


Medlem af Dansk IT?
Hvis medlem af Dansk IT er prisen kun kr. 10.500,- ekskl. moms

Et medlemsskab af Dansk IT koster kr. 1.585,-

Praktiske oplysninger
Varighed
3 dage - opdelt på 2 moduler, i alt 3 kursusdage.
Tid
Kl. 9:30 - 15:30

Mail
Du vil, ca. to uger før kurset, modtage en mail med praktiske oplysninger.

Framelding
Hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at deltage på kurset, er du altid velkommen til at allokere din plads til en kollega (differencen betales hvis personen ikke er medlem af DIT).

Ved framelding 4 uger før kursets afholdelse opkræves 50% af deltagergebyret inklusiv moms. Ved framelding 2 uger før kursets afholdelse, opkræves hele deltagergebyret inklusiv moms. Frameldingen skal ske skriftligt per mail til dit@dit.dk.

Adgangsforhold
Vær opmærksom på at DITs lokaler er placeret på 3. sal og der ikke er elevator i opgangen.

Forbehold
DIT forbeholder ret til at ændre afholdelsessted samt underviser. Der tages forbehold for fejl på websiden og i kursuskataloget.

DIT forbeholder ret til at aflyse eller udskyde kurser ved for få tilmeldte.

Kontakt
For spørgsmål vedr. dette kursus, kontakt Louise Wagner på 33 17 97 78 eller lw@dit.dk


Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til professionelle, der ønsker at blive bedre til at kommunikere visuelt på arbejdet.

Tidligere deltagere tæller for eksempel proceskonsulenter, mennesker der arbejder med borger- og brugerinddragelse i udvikling samt undervisere og projektledere.

Der er ingen krav til tegnefærdigheder, vi sætter niveauet efter den enkelte deltager. Modulerne er opbygget så første og sidste modul er mere overordnede, mens de fire midterste fokuserer på hvert deres emne.


Om DANSK IT

Vi udbyder kurser for it-professionelle!

Uanset hvilke behov du måtte have inden for personlig og faglig kompetenceudvikling på it-området, kan DANSK IT hjælpe dig på vej. Hos os finder du kurser indenfor bl.a. arkitektur, ledelse, forretningsudvikling og personlig udvikling.

Vi udvikler løbende nye kurser. Se det aktuelle udbud af kurser: Læs mere