Til forsiden Login kursusudbydere Annoncering Kontakt

iOS Apps introduction

Kursusinfo
Pris: 12.950 kr (ex. moms)
Varighed: 3 dage
Kviknummer: 18628 Udbyder: Teknologisk Institut. Uddannelse
Tilmelding

Vælg dato:

Afholdelsessted
Teknologisk Institut
Gregersensvej
2630 Taastrup

Lær at udvikle dine egne Apps på dette effektive 3 dages kursus - det er ikke nødvendigt med programmeringserfaring for at kunne deltage. På kurset udvikler vi en komplet App helt fra bunden med alt den dertilhørerende navigation. Denne App, kan du efter kurset tage med tilbage på jobbet og bruge som skabelon til et hav af forskellige typer Apps f.eks. produktkataloger med billeder og tekst, informationsbrochurer, håndbøger eller et miniwebsite lagt ind i en App. Se også, hvordan du får din App på App Store. Det er helt unikt - at du kan komme så langt efter bare 3 dages kursus.


Forudsætninger

Et grundlæggende kendskab til et eller flere Adobe programmer er en fordel, men ingen forudsætning. Du behøver ikke kunne noget som helst kode for at deltage. Kurset holdes kun på Mac, hvorfor det er en forudsætning, at du kan åbne og lukke filer, arkivere filer, udskrive filer og har et basalt kendskab til Mac platformen. Kurset er meget praktisk. Der lægges stor vægt på, at du selv skal udføre opgaver. Kurset holdes kun på Apple platformen, idet softwaren kun kan installeres på en Mac.

Deltagerprofil

Kurset er for alle, der arbejder med, eller ønsker at arbejde med mobile platforme som Apps.

Indhold

  • Før selve kurset

For at du får et så optimalt udbytte af kurset som muligt, foreslår vi, at du får din egen personlige udviklerkonto hos Apple. Du skal være registreret som IOS developer, og det koster ca. 100 USD. Instruktøren gennemgår registreringsproceduren på kursets første dag.

Dagen efter din ansøgning er afsendt, vil du kunne teste de Apps, du udvikler på en iPhone. For at få din personlige konto skal du have kreditkort med og selv betale for registreringen. Udgiften hertil er ikke inkluderet i kursusprisen. Det er dog slet ingen forudsætning for deltagelse, at du får din egen konto - men en fordel både under og efter kurset. Det er ligeledes heller ikke en forudsætning, at du har din egen iPhone med - men en fordel, da du vil kunne teste Apps ikke kun på computeren men også på en telefon.

  • Introduktion

Vi skaber overblik, og du får kendskab til, hvad der kræves for at udvikle en App. Få en hurtig guidet tur igennem de forskellige værktøjer til udvikling af Apps. Det hele er samlet i en overskuelig softwarepakke fra Apple, og du lærer, hvordan du bruger de forskellige værktøjer i softwarepakken.

  • På førstedagen lærer du at skabe indhold til din App

Du lærer at bruge simple web-design teknikker til at forsyne din App med tekst, video, billeder og andet indhold, Photoshop, PDF-filer, InDesign-dokumenter, websider - vi plukker billeder, video og tekst fra forskellige eksisterende publikationer, som vi gør brugbar til din App. Dette giver dig idéer til, hvordan din virksomheds grafiske linje eller produkt gengives bedst på App'en.

  • Gør din App brugervenlig med knapper, visnings-stadier og tilpas udseendet

Du lærer at indsætte knapper, styre forskellige visnings-stadier og få tips til at gøre din App brugervenlig. Du lærer også, hvordan du tilpasser udseendet af din App ved f.eks. at justere farver, fonte og andre visuelle parametre. De Apps, du lærer at udvikle på kurset, er baseret på standardkoder, men du er i stand til at gøre dem unikke, hvis du rent grafisk og visuelt har bestående egenskaber.

  • Afslutning

Vi afslutter udviklingen af din App, og du lærer metoderne til at få den til at fungere på en iPhone. På dette kursus gennemgår du hele processen, installation, opbygning, test, distribution.

Bemærkninger

Teknologisk Institut afholder Apple kurser med en samarbejdspartner, der som de eneste i Danmark er certificeret til at undervise i både Apple og Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.Om Teknologisk Institut. Uddannelse

Kurser i IT, Projektledelse, Ledelse, Energi, HR m.m
- Teknologisk Institut er det naturlige valg af kursusudbyder

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker en bred vifte af... Læs mere